Facebook

160 паркоместа, лед осветление и паркови зони в обновено междублоково пространство в Централен

Георги Стаменов: Едно дадено обещание днес е факт и след 40 години това място придоби съвсем друг вид

160 паркоместа, лед осветление, паркови зони бяха оформени в последните четири месеца в междублоковото пространство улиците „Ламартин“ и „Весела”. То бе открито днес от кмета на район Централен Георги Стаменов, заместника му Тошо Пашов, градоначалника Иван Тотев и видимо доволните хора от квартала. Районът бе облагороден с 500 хиляди лева допълнително финансиране от общината към големия проект по Региони в растеж, който не включваше точно това градско каре.

„ Тук хората газеха в кал при всеки дъжд и едва стигаха до входовете си. Благодаря на Георги Стаменов, че идентифицира проблема и го реши. Пространството придоби европейски вид”, похвали Иван Тотев работата на кмета на района.

„ Имаме обновени три улици и три зони за паркиране за 160 автомобила, ново лед осветление, отводняване и напоителни системи, ново залесяване. Едно дадено обещание днес е факт и след 40 години това място придоби съвсем друг вид. Благодаря на живущите в района търпението и смелостта да търсят администрацията”, каза Георги Стаменов.

„ Убеден съм, че Георги Стаменов ще има нов мандат. В следващите четири години тези политики за озеленяване и преобразяване на междублоковите пространства ще продължат. Едни политически партии идваха тук да обясняват, че нищо не е свършено. Не можеш да искаш да управляваш чрез лъжа, да говориш, че Пловдив е лош и нищо не се прави. Нека тези партии да дойдат и да попитат тези хора тук”, посочи жителите на съседните блокове, събрали се за рязането на лентата и засаждането на няколко нови чинара в обособената паркова зона кметът Тотев.

Споделете ни във:

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!