BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Четири фирми са подали оферти за стадион „Локомотив“

IMG_1586 IMG_1588

Четири фирми са подали документи за участие в обществената поръчка за строеж и реконструкция на стадион „Локомотив“ в Пловдив. Това стана ясно след като изтече срокът за подаване на оферти, който бе до 23,59 часа на 23 септември, а днес документите бяха отворени от директора дирекция „Обществени поръчки“ в Община Пловдив Тодор Тодоров.

Участниците в надпреварата са: „ГБС-Пловдив“ АД, „Артстрой“ ООД, обединението „Спортклуб-Лаута“ ДЗЗД с водещ партньор „Некст Лоджистик“ ЕООД и съдружници „Ателие Серафимов-архитекти“ ООД и „Валмекс“ ЕООД, а четвъртият участник е „Рудин“ ООД.

Крайният срок за оповестяване на резултата от конкурса, е 24 януари.

„Мисля, че ще се справим доста по-рано от предвидения краен срок за обявяване на победителя“, заяви днес Тодор Тодоров, който е и председател на комисията.

Общата стойност на поръчката е 12 милиона лева, като процедурата е на инженеринг и в тази стойност влиза проектирането и изграждането на три трибуни на стадиона.

 

55 total views, 55 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!