BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Статут на Награда „Пловдив” в областта на изкуството и културата“

ОБЩИНА ПЛОВДИВ

Съобщаваме, че на официалната страница на Община Пловдив на адрес: https://www.plovdiv.bg/ в рубриката „Проекти на нормативни актове“, както и в раздел Култура, в рубриката „Обяви, покани , съобщения“ е публикуван за обществено обсъждане ПРОЕКТ за нов „Статут на Награда „Пловдив” в областта на изкуството и културата“, заедно с Приложение №1 – Предложение за удостояване в категория по чл.12 на статута и Приложение №2 – Предложение за удостояване по чл.4 на статута със Специална награда „Пловдив” за изключителни постижения и цялостен принос в областта на изкуството и културата.

Всички заинтересовани лица и организации, след като се запознаят със съдържанието на документите, могат да дадат своите писмени предложения в срок до 15 февруари 2020 г.

Приемат се единствено писмени предложения, постъпили в деловодството на Община Пловдив, на адрес пл. Стефан Стамболов“ № 1 на хартиен носител ИЛИ изпратени по e-mail на адреса на отдел „Култура, археология и културно наследство“: culture@plovdiv.bg

Припомняме, че всяка година в навечерието на 24 май – Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост, Кметът на Пловдив връчва престижното отличие на творци, творчески колективи, културни, образователни и други институции за конкретно произведение, събитие или факт с реален принос за развитие на културния живот на Пловдив, реализирани през предходната година в отделните категории.

В новия проект на Статут е включена за първи път и възможност за удостояване със Специална награда „Пловдив” за изключителни постижения и цялостен принос в областта на изкуството и културата.
Статут на награда „ПЛОВДИВ” в областта на изкуството и културата
Формуляр за кандидатстване награда „ПЛОВДИВ”
Формуляр за кандидатстване Специална награда „ПЛОВДИВ”

76 total views, 76 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!