BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ръководството на Общината дарява средства за борба с COVID-19

Donation-info_1000x1000

Членовете на Общинския кризисен щаб ще дарят част от заплатите си за мерки за борба с епидемията от коронавирус. Решението беше взето на вчерашното заседание на щаба и вече постъпват първите дарения. В него участват кметът Здравко Димитров, заместник-кметовете, всички районни кметове и директори на общински предприятия, ръководители на звена, служители.

Само в първия ден от Общинския кризисен щаб постъпиха 6 500 лева, като първото дарение бе от кмета Здравко Димитров, който бе и инициатор на кампанията. „Ние, като ръководство на общината, искаме да покажем своята съпричастност и да подпомогнем дарителската кампания“, коментира градоначалникът.

Акцията продължава, а събраните средства ще бъдат насочени, където в момента са най-необходими – за осигуряване на лични предпазни средства за хората, които са на предна линия за борба с COVID-19.

Парите се събират и в момента, като всеки желаещ може да го направи на банковата сметка на Община Пловдив или в специална кутия.

Дарителската банкова сметка на Община Пловдив за набиране на средства за подпомагане дейности за борба с коронавирус, са:

ИНВЕСТБАНК АД ПЛОВДИВ

В ЛЕВА:

IBAN:BG50IORT73753102000000

BIC: IORTBGSF

В ЕВРО:

IBAN: BG04IORT73753402000003

BIC: IORTBGSF

В ДОЛАРИ:

IBAN: BG 58IORT73753402000001

BIC:IORTBGSF

110 total views, 110 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!