BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Премахват КПП-тата утре в 12 часа

Утре точно в 12 часа КПП-тата на входно-изходните артерии на Пловдив ще бъдат премахнати. Това стана ясно по време на среща на кмета Здравко Димитров с директора на ОДМВР старши комисар Йордан Рогачев. Пунктовете бяха организирани, за да ограничат влизането и излизането в и от областните градове като част от мерките за ограничаване разпространението на епидемията от коронавирус.

„Чрез Вас искам да благодаря на всички служители на МВР, които бяха на първа линия и бяха ангажирани с опазването на реда и здравето на пловдивчани при това в изключително тежки условия на работа“, заяви кметът Здравко Димитров по време на срещата.

Старши комисар Рогачев от своя страна благодари на Общинска охрана и Общинска полиция за съвместната работата, както и на кмета Здравко Димитров за сътрудничеството и пълната подкрепа.

81 total views, 81 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!