BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Покана за награждаване на победителите в конкурса за поезия „Добромир Тонев“

dobromir_tonev

С церемония по награждаване ще приключи IX-ия Национален конкурс за поезия „Добромир Тонев“ за автори до 45-годишна възраст. Организатори на конкурса, който се провежда ежегодно са Община Пловдив и Дружество на писателите – Пловдив, Община Пловдив и Дружество на писателите – Пловдив, със съдействието на ИК „Хермес“, ПУ „П. Хилендарски“,г-жа Тони Симидчиева, с медийното партньорство на БНР – Радио Пловдив и БНТ 2 и с любезното домакинство на Културен център „Тракарт“, Пловдив.

Наградният фонд, осигурен от Община Пловдив е в размер на 1200 лв, разпределени както следва 600 лв. за първа награда, 400 лв. за втора и 200 лв. за трета.

Традиционна е и наградата от 200 лв. и грамота, осигурени от Филологически факултет на ПУ „П. Хилендарски“ за поет-студент, която ще бъде връчена от заместник- декана на факултета.

Две награди са осигурени и от партньорите на конкурса – Специална награда за млад поет – 300 лв., осигурени от Радио Пловдив и вечеря и нощувка за двама в хотел „Одеон“ – Пловдив.

Церемонията по награждаване на победителите в конкурса ще се състои в навечерието на годишнината от рождението на поета – 12 октомври 2019 г., събота, от 18:00 ч., в Културен център „Тракарт“, Пловдив, подлез „Археологически“.

Очакваме Ви!

38 total views, 38 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!