BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Пловдив 112″ набира доброволци за епидемията от COVID-19

78bb05d6589c6666d3ff0875ed059d47Доброволното Формирование „Пловдив 112“ се включи в кампанията на Общината „Пловдив заедно срещу  COVID – 19″. Съвместно започна набиране на доброволци за логистични задачи във връзка с епидемията.

Ето какви са критериите:

1) Желаещите на първо място трябва да са здрави- без температура, кашлица и други симптоми. Да не страдат от хронични респираторни, кардиологични и диабетни заболявания.
2) На възраст от 18 до 50 години
3) Желателно е да разполагат с лични предпазни средства – ще се опитаме да набавим, ако на някой нещо липсва, но разполагаме с ограничен ресурс. Нужно е да имате: очила, маска, ръкавици, желание да помагате безвъзмездно на хора в нужда.
4) Наличието на МПС е добре да се отрази в документа, който ще изпратим за попълване на желаещите. Уточняваме, че няма как да покрием горивото, така че изборът е ваш.
5) Екипите ще се състоят от 2-ма души.
6) Всички записали се ще преминат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО инструктаж в нашата база, ще попълнят декларация за съгласие и ще получат временна карта, удостоверяваща, че са част от организацията ни.

Ако желаете да се включите, може да пишете на Фейсбук страницата на ДФ 112: https://bit.ly/38XtZQE

223 total views, 223 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!