BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Пловдив стартира XII-то издание на конкурса „Най-добър млад предприемач“

Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив - 2020 г. 

Стартира набирането на бизнес планове за участие в конкурса „Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив“. Той се организира от Община Пловдив и отдел „Спорт и младежки дейности” и има за цел да стимулира креативното мислене на младите хора и да подпомогне тяхното развитие в бизнес сферата. Община Пловдив единствена в страната, която провежда подобен конкурс.

В надпреварата, която се провежда за дванадесета поредна година, имат право да участват всички български граждани с адресна регистрация на територията на Пловдив на възраст от 18 до 35 навършени години. 

Кандидатите трябва да разработят бизнес план в подходяща форма за представяне на бизнеса и идеите за неговата реализация.

Жури в състав от външни експерти и експерти от Община Пловдив ще оценяват работите на участниците в два етапа. След това ще бъдат определени четирите най-добри бизнес плана, които ще спечелят паричните награди в конкурса. Победителят ще получи голямата награда – чек на стойност 7 000 лв., класиралият се на втора позиция – 4 000 лв. и двамата на трето място, ще вземат по 2 000 лв.

Бизнес планове ще могат да се подават всеки работен ден от 08:30 до 17:00 часа в деловодството на Община Пловдив на пл. „Стефан Стамболов“ №1 или по пощата на адрес:

Община Пловдив,
пл. “Стефан Стамболов” № 1,
Пловдив 4000,
За: Конкурс за Най-добър млад предприемач на Пловдив като ще важи датата на пощенското клеймо. Крайният срок за участие е 30.04.2021 г.

41 total views, 41 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!