BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Пловдив поздрави пожарникарите по случай професионалния им празник

2 3

С тържествена церемония в двора на Регионалната дирекция пловдивските пожарникари отбелязаха своя професионален празник. На този ден се навършват 115 години от създаването на организирано противопожарно движение в България, а празникът започва да се отбелязва на 14 септември през далечната 1905г.
Събитието бе отбелязано с поднасяне на венци и цветя пред мемориалната плоча на загиналите при изпълнение на служебните си задължения служители. На церемонията присъстваха директорът на РДПБЗН Пловдив – комисар Георги Мангараков, зам.-кметът с ресор „Обществен ред“ Йордан Ставрев и областният управител Дани Каназирева.

Поздравления от името на кмета Здравко Димитров бяха поднесени от зам.-кмета Йордан Ставрев.

„За мен е чест и удоволствие да съм сред вас. От името на кмета Здравко Димитров и лично от мое име искам да ви поздравя и да пожелая здраве на вас и вашите семейства. Продължавайте да осъществявате задълженията си с големи сърца и страст и носете с чест службата си“, коментира Йордан Ставрев по случай празника на огнеборците.

Той отбеляза сътрудничеството между Община Пловдив и РДПБЗН Пловдив.

„В лицето на Община Пловдив вие имате достоен партньор, заедно с неизменната помощ на Доброволното формирование „Пловдив 112“, което менажираме по най-добрия начин, за да имате достойни помощници при предотвратяване и овладяване на бедствия и пожари“, посочи още Ставрев.

4 5

87 total views, 87 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!