BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Новини за предстоящия Космически уикенд в РПНМ – Пловдив

1-Solar system 21

Както вече беше съобщено, през идния уикенд – 20 и 21 февруари, Планетариумът на Регионален природонаучен музей-Пловдив ще работи с безплатен вход за деца до 7 години. Специалната оферта ще бъде валидна само при условие, че детето е придружено от родител в залата, като се допускат до двама придружителя на дете. И през двата дни ще бъде прожектиран филмът “От Земята към Вселената”, който е подходящ както за деца в тази възрастова група, така и за възрастни.

Поради големия интерес, заявен предварително от деца и родители ще бъдат организирани и извънредни прожекции, които ще се състоят в следните часове:

9:30-10:15 – извънредна прожекция

10:30-11:15

11:15-12:00 – извънредна прожекция

12:00-12:45

13:30-14:15

14:15-15:00 – извънредна прожекция

15:00-15:45

16:00-16:45

Залата ще работи с капацитет до 30% заетост на местата, като предварителни резервации за прожекциите не се приемат.

Всички малчугани ще получат и прекрасни подаръци – стикери на планети, както и ще имат възможност да участват в ателие за оцветяване на космическа тема.

Събитието е част от инициативата „Месец на децата в музеите на Пловдив“, организирана от община Пловдив, и е вторият пореден тематичен уикенд на музея за месец февруари! Детските уикенди се радват на голям интерес от страна на посетителите, което дава стимул на екипа на музея да развива и обогатява идеите за бъдещи подобни инициативи.

Напомняме, че музеят приема до 30% от максималния брой посетители и то при строго спазване на противоепидемичните мерки – минимална дистанция от 2 метра и задължително поставена предпазна маска на лицето. Молим всички гости да проявяват разбиране и търпение, когато е необходимо.

59 total views, 59 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!