BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мобилна библиотека функционира от днес в Дома на културата безплатно

4

Устройството се отваря посредством карти Visa

Мобилна библиотека с капацитет около 200 книги, която се отваря безплатно посредством с карти Visa, е разположена от днес във фоайето на Дом на културата „Борис Христов“ в Пловдив.
Четящото устройство служи единствено като ключалка – не събира пари или каквито и да било данни на използваните за отваряне карти.
Тъй като есента е в разгара си и времето става все по-променливо и неподходящо за разполагане на библиотеката на открито, мобилната библиотека ще остане в Дом на културата „Борис Христов“ за един месец.
Можете да ги отключите с вашата карта Visa и да се насладите на приятно четиво на открито или където пожелаете. Не забравяйте да върнете книгата, за да зарадвате и други след вас.
Мобилни библиотеки има в обществени сгради също в София, Варна и Бургас.
Инициаторите искрено се надяват, че пловдивчани ще оценят тази интересна активност и ще се насладят на хубавите книги от библиотеката.

80 total views, 80 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!