BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Космически уикенд в Природонаучния музей с безплатен вход за Планетариума за деца до 7 години

Earth1

През идния уикенд – 20 и 21 февруари Регионалният природонаучен музей – Пловдив ще работи с безплатен достъп до прожекциите в Планетариума за деца до 7 години. Специалната отстъпка е валидна само при условие, че детето е придружено от родител в залата. Часовете за прожекции са фиксирани (10:30, 12:00, 13:30, 15:00, 16:00) и с капацитет до 30% заетост на местата.

Всички малчугани ще получат и прекрасни подаръци – стикери на планети, ще имат възможност да участват в ателиета за оцветяване на космическа тема, както и да подреждат дървени пъзели.

Събитието е част от инициативата „Месец на децата в музеите на Пловдив“, организирана от община Пловдив, и е вторият пореден тематичен уикенд на музея за месец февруари! Детските уикенди се радват на голям интерес от страна на посетителите, което дава стимул на екипа на музея да развива и обогатява идеите за бъдещи подобни инициативи.

Напомняме, че музеят приема до 30% от максималния брой посетители и то при строго спазване на противоепидемичните мерки – минимална дистанция от 2 метра и задължително поставена предпазна маска на лицето. Молим всички наши гости да проявяват разбиране и търпение, когато е необходимо.

70 total views, 70 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!