BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Китайското посолство кани пловдивски компании на едно от най-мащабните изложения в Китай

10087a8a-13e7-449b-a855-431c245d73aa

Община Пловдив и представители на посолството ще проведат разяснителна онлайн среща на 10 март

Посолството на Китайската народна република, чрез Община Пловдив, отправя покана към компании от града и региона за участие в едно от най-мащабните изложения в Китай – China International Import Expo (CIIE). Изложението предоставя нови канали за държави и региони за бизнес развитие, укрепване на сътрудничеството и насърчаване на общия просперитет на световната икономика и търговия. CIIE е възможност за българските компании да представят директно своите продукти и услуги на китайския пазар. Общата изложбена площ на CIIE ще надхвърли 240 000 квадратни метра и очаква да привлече около 150 000 професионални купувачи от цял свят.

Тазгодишното издание на панаира ще се проведе между 5 и 10 ноември 2021 г. Очаква се то да надмине по мащаби събитието от 2020 г., в което са взели участие фирми от 145 държави, включително – 100 представители на предприятия от Fortune 500 и международни мозъчни тръстове, а посетителите на изложението са наброявали 400 000 души.

Главните фокус индустрии са: хранителни и селскостопански продукти, автомобилна индустрия, ИТ, потребителски стоки, здравеопазване, икономически услуги.

На 10 март 2021 г. от 10 до 11:30 часа ще се проведе онлайн информационно събитие, на което представители на Китайското посолство в България ще представят възможностите, които изложението предлага за компании, които искат да изнасят своите продукти и услуги на китайския пазар. Всяка компания ще има възможност да зададе конкретните си въпроси след презентацията.

Информационната среща ще се проведе в платформата Zoom на онлайн на адрес – https://egov-box.plovdiv.bg/login.aspx?meet=2872515337 (или влезте на сайт https://egov-box.plovdiv.bg и въведете код на срещата 2872515337). Не се изисква предварителна регистрация. Работният език на събитието е английски!

В срещата ще участват г-н Уанг Сюекун, икономически и търговски съветник на Китайското посолство в България, г-н Жу Ксиангбао, втори секретар, както и представители на звеното за “Бизнес развитие” на Община Пловдив.

За повече информация можете да разгледате уебсайта на изложението https://ciie.nl/

Ако имате въпроси, моля обърнете се към звеното за “Бизнес развитие” на Община Пловдив –  имейл – invest@plovdiv.bg , тел. +359 32 656 883.

35 total views, 35 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!