BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

За първи път: Нощни ремонти по искане на кмета Здравко Димитров

2

За първи път в Пловдив ще се извърши пътен ремонт през нощта. Това става по настояване на кмета на Пловдив Здравко Димитров. Идеята му е да се прилагат високи стандарти на работа, както е в развитите западноевропейски държави.
Преасфалтирането на двете кръстовища на бул. „Никола Вапцаров“ – с бул. „Македония“ и ул. „Димитър Талев“, от 22:30 до 06:00 ч. в периода от 16 до 18 декември, за което съобщихме по-рано днес, ще е тест дали идеята може да се реализира успешно.
„Имаме големи цели не само да подобрим уличната инфраструктура, но и да променим методите и качеството на работа. Решени сме да действаме като в най-напредналите страни, съобразявайки се основно със спокойствието на гражданите и облекчаването на трафика“, коментира кметът Здравко Димитров.
От ОП „Организация и контрол на транспорта“ напомниха, че движението на двете кръстовища на булевард „Никола Вапцаров“ ще се спира поетапно и призовават водачите на моторни превозни средства да спазват временната организация на движение. Шофьорите на автобусите по линии № 1, 17, 24, 27, 36 и 116, преминаващи по този участък от булеварда след 22:30 часа, са предупредени да карат бавно и внимателно.

37 total views, 37 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!