BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Заради протест спират движението по бул. „Свобода“ в сряда вечерта

Във връзка с постъпило в Община Пловдив уведомление за провеждане на мирен граждански протест против проект за отваряне на ул. “Данаил Юруков“ към бул. “Свобода“ и на ул. “Леденика“ към бул. “Копривщица“ от ОП “Организация и контрол на транспорта” информират, че на 23.09.2020 г. /сряда/ от 18:30 ч. до 21:00 ч. ще бъде спряно движението на ППС по бул. “Свобода“ в участъка от бул. “Васил Априлов“ до бул. “Копривщица“.

Маршрутът на автобусни линии №10 и 15 от основния вътрешноградски транспорт се променя, както следва:

Линия №15
ИЗК“Марица“ – кв.“Прослав“:

Бул.“Васил Априлов“, наляво по бул.“Пещерско шосе“, надясно по бул.“Коприщица-изток”, наляво по бул.“Свобода“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.
В обратна посока:

Бул.“Свобода“, надясно по бул.“Копривщица-изток”, наляво по бул.“Пещерско шосе“, наляво по бул.“Васил Априлов“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.
Линия №10
Ул.“Юндола“ – ЖР“Тракия“:

Бул.“Свобода“, надясно по бул.“Копривщица-изток”, наляво по бул.“Пещерско шосе“, надясно по бул.“Васил Априлов“, наляво по ул.“Захари Стоянов“, наляво по ул.“Гладстон“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.
В обратна посока:
Ул.“Гладстон“, надясно по ул.“Захари Стоянов“, наляво по бул.“Пещерско шосе, надясно по бул.“Копривщица-изток“, наляво по бул.“Свобода“ и по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Водачите на автобусите, движещи се по посочените маршрути, са предупредени да спират на всички обозначени спирки.

55 total views, 55 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!