BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Започна асфалтирането на улиците по Водния цикъл

Започна асфалтирането на първото каре от улици, по които бяха подменени ВиК мрежите в изпълнение на Водния цикъл на града. Това съобщи зам.-кметът по строителство Пламен Райчев, който заедно с кмета на район „Северен“ Стоян Алексиев, провери как вървят строителните дейности.

„Проведохме среща с изпълнителите, в която бяха изготвени нови графици, с които да се ускорят дейностите по Водния проект и да не се допуска забавяне предвид предстоящия есенно-зимен сезон“, обясни Пламен Райчев.

В момента се полага асфалтобетонова настилка на ул. „Боба“ и поетапно се възстановяват тротоарните настилки и на другите улици, по които са подменени ВиК мрежите. Това заяви ръководителят на проекта инж. Ивайло Сираков. По думите му предстои да започне възстановяването и на улиците „Поп Тачо“, „Сливница“, „Братаница“, „Браила“, „Богдан“ и „Гюро Михайлов“.

Припомняме ви, че в сряда кметът Здравко Димитров направи изненадваща инспекция на ремонтните дейности на улиците включени в мащабния за града проект. Градоначалникът настоя строителите да работят в максимално кратки срокове за удобство на гражданите и да извършват качествено ремонтите.

3 2 (1)

62 total views, 62 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!