BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Домоуправители в „Тракия” пазаруват на болни и възрастни съседи

14.03.2020

Костадин Димитров активира етажните собствености за общи мерки срещу коронавируса

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров инициира непрекъсната комуникация с домоуправителите в района за засилване на мерките срещу коронавируса. От вчера са в ход телефонни разговори с представителите на етажната собственост на блоковете.

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров препоръча да се помага на самотно живеещите и възрастни хора, които имат нужда от пазаруване на хранителни стоки и лекарства.

Домоуправители приветстваха предложението и заявиха, че вече правят организация да съдействат на своите съседи в нужда, за да не се излагат на риск и да избягват излишни контакти.

С цел да се запази здравето на възрастните и болните жители на „Тракия”, препоръките са в общуването да се използват маски и да се спазва необходимата дистанция.

Етажните собствености организират дезинфекция на общите части на входовете, засилен е и пропускателния режим, като се контролира и потокът на външни хора.

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров и районната администрация оказват съдействие на гражданите и бизнеса от района.

Кметът на Тракия Костадин Димитров

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!