BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Градските автобуси възстановяват делничното си разписание, маските остават задължителни

Автобусите по всички линии на масовия обществен вътрешноградски транспорт в Пловдив възстановяват делничното си разписание от 11 май (понеделник), съобщиха от ОП „Организация и контрол на транспорта”.

Това става със заповед на кмета Здравко Димитров във връзка с предстоящата  отмяна на обявеното извънредно положение, наложено  заради коронавируса.

От общинското предприятие напомниха, че досега автобусите се движеха с неделно разписание, но повече коли с над 70 пътникоместа в пиковите часове.  Всички превозвачи, обслужващи градските автобусни линии, са предупредени от понеделник да изпълняват курсовете съгласно утвърдената общинска транспортна схема. За спазването на разписанията ще следят както мобилни екипи, така и експертите от центъра за управление на градския транспорт.

Всички пътници заедно с шофьорите и кондукторите трябва задължително да  носят маски, остава в сила и изискването за редовна дезинфекция на превозните средства, предупредиха от „Организация и контрол на транспорта”.

59 total views, 59 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!