BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В „Тракия” празнуваха с настроение и с изпълненията на „Биг Бенд Пловдив”

08.09.2020

Биг Бенд Пловдив в Тракия

Празничен концерт на „Биг Бенд Пловдив” събра снощи стотици тракийци в новия парк „2019” на бул. „Освобождение”. Оркестърът с диригент Николай Гешев гостува в най-младия пловдивски район по покана на кмета на „Тракия” Костадин Димитров. Той поздрави гражданите и заяви, че поводът за празника е троен –  135-ата годишнина от Съединението на България, Денят на Пловдив и великолепната музика на „Биг Бенд Пловдив”.

Диригентът Николай Гешев от своя подчерта факта, че музикантите с удоволствие гостуват в „Тракия” и подчерта дългосрочното и ползотворно сътрудничество с районната администрация в лицето на кмета Костадин Димитров.

На откритата сцена в парк „2019” се представиха младите таланти от „Арт Войс Център” Ивайла Терзиева и Тодор Борисов. Публиката се наслади и на прекрасните изпълнения на певицата Едит Унджиян.

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!