BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Включи квартала – театър в парка“ гостува тази вечер в район Южен

1С бурни аплодисменти, много смях и добро настроение премина първата вечер от фестивала „Включи квартала- театър в парка“, който снощи гостува в район Тракия, в парка до магазин Лидъл.

„Включи квартала- театър в парка“ е най-младият фестивал, част от Културния календар на Община Пловдив, който за втора година радва любителите на театъра, които нямат време или възможност да посещават салоните в центъра на града.

И през лято 2020,  пловдивчани имат възможността да се насладят на театър на открито, в шест големи парка в града под тепетата и да гледат  комедията „Мъжът на жена ми“ от Миро Гавран.

Постановката е дело на Мариус Куркински и в нея участват обичаните актьори  Мария Сапунджиева,  Ненчо Илчев и Кирил Ефремов. ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

Всички присъстващи снощи се забавляваха искрено с уникалната комедия, а след кроя желаещите за снимка и автограф се наредиха на опашка, за да се докоснат до любимите си актьори.

Утре вечер „Мъжът на жена ми“ гостува в Парк “ Белите брези“ , кв. Кючук Париж. Началото е в 20:30 часа. Входът е СВОБОДЕН ! От вас се иска да си донесете доброто настроение и нещо за сядане !

Ако искате да станете част от това невероятно изживяване, не пропускайте и следващите дати:

11 юли 2020г – Парк „Ружа“ , кв. Смирненски

19 юли 2020г – Парк „Рибница“ , кв. Кършияка

24 август 2020г – Парк „Бунарджик“, Централен

25 август 2020г – Парк „Каменица 2″, Източен

Началото е в 20:30 часа.

Входът е СВОБОДЕН

85 total views, 85 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!