BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Важно уточнение към заповедта на Министър Ананиев

logo - VAJNO

Във връзка с постъпили сигнали на граждани за масови струпвания пред магазините в ранните часове на днешния ден Община Пловдив уточнява, че жителите над 60-години нямат ограничение в часовете за пазаруване. Заповедта на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев гласи, че забранява на лица до 60-годишна възраст да посещават хранителни магазини и аптеки в периода от 8.30 до 10.30 всеки ден, за да могат по-възрастните над 60 години да пазаруват в този часови интервал с предимство.

„Апелирам възрастните хора да се запознаят със заповедта и да не се събират на опашки пред магазините рано сутрин. Ако не е станало ясно – те могат да пазаруват през целия ден и за тяхно добро е да избягват струпванията пред входовете на магазини и аптеки“, призова кметът Здравко Димитров.

1,197 total views, 1,197 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!