BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Чистота“ засилва противоепидемичните мерки срещу разпространението на коронавируса

Достъпът на външни лица до базата на ОП „Чистота“ – на ул. „Даме Груев“ 64 А, се забранява от 13 юли (понеделник), съобщи директорът на общинското предприятие Николай Георгиев.

Ограничението е съобразено с решение на Общинския оперативен щаб за борба срещу разпространението на коронавируса в съответствие с удължаване на извънредната епидемична обстановка в страната до 31 юли и заповедта на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев.

„Ще работим дистанционно с клиенти – по телефон или електронна поща, а разплащанията ще се извършват по банков път. Заявки за услуги ще приемаме на телефон 032/675 817. С намалено работно време до 15 часа ще е специализираната площадка за излязло от употреба обзавеждане от домакинствата“, заяви Георгиев.

Той увери, че от март досега екипът на предприятието стриктно изпълнява всички противоепидемични мерки срещу разпространението на KOVID-19, утвърдени със заповед на кмета Здравко Димитров. Дезинфекцират се улиците, пешеходните зони, заслоните на автобусните спирки, контейнерите за отпадъци и пространствата около тях.

58 total views, 58 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!