Facebook

Учителка шофира с 1,85 промила алкохол в кръвта

Полицията я хвана на път за работа рано сутринта

Учителка от Хисар бе хваната да шофира автомобила си на път за работното си място с 1,85 промила алкохол в кръвта. Полицията спряла преподавателката за проверка рано сутринта в рамките на Специализирана полицейска операция  за противодействие на престъпления, свързани с употребата и държането на наркотични вещества в района на училищата на територията на Пловдивска област. Тя е била задържана в близост до училището, в което преподава.

44-годишната педагожка се качила зад волана след дълго празненство, продължило до 4 часа сутринта. Дремнала два часа и станала за работа, след което  тръгнала на работа с личния си Опел Корса, но била спряна от органите на реда. Жената е заявила, че много съжалява, обясниха от Районна прокуратура днес.

Освен, че е шофирала в нетрезво състояние, тя се е качила на автомобила си с невалидна книжка. Правоуправлението й изтекло през лятото на 2018г. За закононарушението й я грозят от 1 до 3 години затвор и глоба от 1000 лева.

Споделете ни във:

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!