BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Три фирми останаха да кандидатстват в конкурса за изпълнител на „Модър-Царевец“

Модър-Царевец

Единият от четиримата кандидати за изграждане на пътната връзка „Модър-Царевец“ отпадна от надпреварата при отварянето на офертите. Фирмата „ИССА-2000“ не е представила ключ за декриптиране на офертата си и по тази причина е изключена от процедурата за избор на изпълнител, коментира заместник-кметът по строителство на Община Пловдив Пламен Райчев.

До крайния срок за подаване на оферти, който изтече в полунощ на 20 май, документи подадоха четири фирми – консорциум ДЗЗД „Подлез Царевец“, където основен участник е „Главболгарстрой“, „ИСА-2000“, „Драгиев и ко“ и „Парсек Груп“. Прогнозната стойност на обекта е  9 583 333,33 лв. без ДДС или 11 500 000 лв с ДДС.

„Очакваме до 30 дни процедурата да бъде приключена с решение на тръжната комисия и с избран изпълнител на обекта. В параметрите на обществената поръчка влиза изграждането на подлеза и отсечките до кръстовището  на бул. „Александър Стамболийски“ с ул. „Коматевско шосе“ на юг и до бул „Хаджи Димитър“ на север“, коментира Пламен Райчев.

32 total views, 32 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!