Facebook

Родителите на пострадалото при падане дете изявили желание за психологическа подкрепа

Те описали ситуацията като инцидент пред екип на Дирекция социално подпомагане

Родителите на пострадалото при падане дете изявили желание за психологическа подкрепа. Те описали ситуацията като инцидент, съобщиха от Дирекция социално подпомагане днес. Институцията се е самосезирала след публикации в медиите относно случилото се и посети детето в болницата , както и семейството.

Относно здравословното състояние на детето, лекарите уверяват, че то е стабилизирано към момента и има подобрение в състоянието. За повече информация  може да се обръщате към лекуващия лекар. Разговаряно е със семейството. Родителите оказват пълно съдействие на социалните работници с необходимата информация. Изявили са желание и са подали заявление за психологическа подкрепа. В момента тече оценка на сигнала и работата на ДСП Пловдив по случая продължава”, съобщават от дирекцията.

Споделете ни във:

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!