BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Пакети с храни даряват на болни и възрастни жители на „Тракия”

25.03.2020

Сто пакета с хранителни продукти от първа необходимост ще бъдат раздадени на самотни и социално слаби жители на район „Тракия”, съобщи кметът Костадин Димитров. Те са осигурени от дарител и съдържат пакетирани храни – брашно, захар, олио и др. Пакетите ще бъдат разнесени по домовете на гражданите по списък от социалната служба в администрацията и при спазване на всички мерки за безопасност.

„Всяка подкрепа в този момент е безценна, особено за възрастните наши съграждани в затруднено положение. През последните дни много хора се обаждат с готовност да помагат”, сподели кметът на „Тракия” Костадин Димитров и благодари за благородния жест.

Той апелира както домоуправителите, така и останалите тракийци да съдействат на своите болни и самотно живеещи съседи или да подават информация в кметството за граждани, които имат нужда от подкрепа.

„Нека бъдем отговорни, човечни и съпричастни. Останете си вкъщи!”, призова кметът на „Тракия” Костадин Димитров.

Пакети с храни даряват на болни и възрастни жители на „Тракия”

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!