Facebook

Открива се международното изложение „Световно образование“ в „Гранд хотел Пловдив“

На 7 октомври, 2019 г. (понеделник) в „Гранд хотел Пловдив“ от 10 ч.  се проведе най-голямото международно консултантско изложение в региона – „Световно образование“. Форумът дава началото на кандидатстудентската кампания за западни университети за следващата академична година, където сроковете за кандидатстване са по-ранни. Специализирани центрове ще подготвят кандидатурите на  ученици за дестинации като Великобритания, Холандия ,Дания, Германия, Австрия, Франция, Испания и Италия.

Акценти в програмата ще бъдат образованието по време на Брекзит – какво се случва с учението в Обединеното кралство, как да планираме и подготвим финансирането на образованието в чужбина и как младите студенти да открият своята мечтана професия чрез кариерен център. Сред другите теми са – избор на академичен или практически университет в Холандия, какви са възможностите за образование в САЩ и Канада през фондация Фулбрайт и възможности за езикови курсове в Испания, Швейцария, Германия и Великобритания.

В рамките на събитието най-големият технлогичен център за деца у нас и Източна Европа „Музейко“ ще представи своите интерактивни програми.

 Изложението Световно образование в България  се посещава от над 3000 семейства с деца във възрастови групи от 8 до 18 години, кандидати за образование в чужбина.

Споделете ни във:

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!