BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Пловдив стартира от утре единен телефон с номер 0800 112 32

От утре започва да работи в тестови режим единният телефонен номер 0800 112 32 на Община Пловдив. Първият в страната общински колценър ще е на разположение на пловдивчани всеки делничен ден от 8.30 до 17.30 ч. Гражданите ще могат да задават своите въпроси, да подават сигнали и да търсят съдействие.

Системата е в процес на изграждане, като е предвидено поетапно към нея да бъдат присъединени всички общински звена. Целта на проекта е гражданите на Пловдив да получават търсената от тях информация само с едно обаждане. Анонимни сигнали няма да бъдат отработвани. По време на тестовия режим и до въвеждане на пълната фунционалност на колцентъра при необходимост, от гражданите може да се изисква, при определени казуси, да съобщават на операторите своето име и телефон, за да може служители на общината да върнат обратно отговор. Телефонната услуга ще е напълно безплатна за потребителите, независимо дали се обаждат от мобилен или стационарен номер.

62 total views, 62 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!