BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Общината започна ремонт на локалното до „Гръцките блокове“ в „Източен“

Започна дългоочакваният ремонт на локалното на бул. „Цариградско шосе“ до така наречените „Гръцки блокове“.

В районното кметство са постъпвали множество сигнали за лошото състояние и нуждата от спешен ремонт на улицата и за това кметът на район „Източен“ Иван Стоянов е предложил обектът да се включи в графика по действащия договор за текущи ремонти на Община Пловдив. Предложението е одобрено от зам.-кмета Пламен Райчев и е възложено за изпълнение на фирма „Път Инжинеринг“.

„Освен асфалтиране на улицата, се изграждат тротоари и паркоместа. Като е предвидено да се даде наклон за отводняване при валежи, както и изграждане на допълнителни дъждоприемни шахти. При инспекциите които правим, постоянно имаме контакт с живущите в района, като вземаме предвид техните желания и съвети относно ремонта“. – коментира районният кмет.

Това е един от обектите набелязани в предизборната кампания на Иван Стоянов, който бе и включен в капиталовата програма за бюджетната 2020 г.

66 total views, 66 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!