BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Здравко Димитров и Костадин Димитров инспектираха обект в „Тракия”

inspekcia

Кметът на Пловдив Здравко Димитров и кметът на „Тракия” Костадин Димитров инспектираха реконструкцията на голям участък от улица „Съединение”. В момента са в ход строително-ремонтни дейности по ключовата пътна артерия, които се изпълняват с финансиране от Община Пловдив.

Реконструкцията обхваща площ от 6000 квадратни метра от пресечката с улица „Княз Борис Първи” до 8-ми блок. След като приключи фрезоването и почистването, предстои да бъдат подсилени компрометираните участъци от пътното легло на местата, където има пропукване или пропадане. След това ще бъдат положени два пласта – биндер и плътна асфалтова смес.  В дейностите е заложено подмяна на всички шахти с нови, както и подсилване на основата в района на спирките на автобусите от масовия градски транспорт.

Реконструкцията на ул. „Съединение” се извършва при създадена временна организация на движението. От фирмата-изпълнител призоваха гражданите да не паркират на пътното платно, тъй като затрудняват ремонта.

Това е третият участък от голяма пътна артерия в „Тракия”, който се ремонтира по програмата на Община Пловдив. До сега в района бяха преасфалтирани отсечки от ул.”Съединение” пред търговски център „Форум” и от ул. „Цар Симеон”.

108 total views, 108 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!