Facebook

Задържаха трима мъже, източвали дизелово гориво от влакова композиция в Белозем

Провериха 130 души по време на полицейска акция в Раковски

Специализирана полицейска операция по линиите “ Конвенционална престъпност и безопасност на движението“ проведоха през изминалото денонощие служители на районното полицейско управление в Раковски. Проверени са 130 лица и 78 моторни превозни средства. В рамките на операцията по Закона за движение по пътищата са съставени 48 акта. Проверяващите служители са установили 9 души с неизрядни лични документи, като двама от проверените са били с увредени такива.

Иззето е ловно оръжие на мъж, който го е транспортирал не по надлежния ред. Нарушителят е санкциониран и с глоба. През двете денонощия на проверката са проверени 5 криминално проявени по линия грабежи и кражби лица. За различни престъпления в районното полицейско управление са задържани още 6 души.

Бързо производство е започнато срещу установен водач на МПС. 61 – годишния мъж от гр. Брезово,който по професия е шофьор на линейка, е установен да управлява личния си автомобил след употреба на алкохол. Установената по надлежния ред проба е отчела 1.68 промила. 19- годишен младеж е прекарал денонощие в ареста, заради това, че държи в себе си марихуана. Положителен резултат за употреба на наркотични вещества е отчел драг чек теста направен на 25- годишна , управлявала „Рено клио“ . Жената е държала в себе си и амфетамин.

На 12-ти януари в районното е получен сигнал за извършена кражба на дизелово гориво от петролната база в село Белозем. При незабавни действия, служителите са задържали трима мъже- на възраст 20, 22 и 30 години от Белозем. Същите са успели да източат около 200 литра дизелово гориво от влакова композиция на базата. При проверките на питейните и увеселителни заведения не са констатирани нарушения. Все още остава затворен клуб “ Маскарад“ в Белозем, заради липса на разрешително за удължено работно време.

Споделете ни във:

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!