BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Да изпратим лятото с ROCK! Да посрещнем новата учебна година с ROCK!

визия

И тази година девет страхотни ученически банди ще представят авторските си песни  по време на традиционния за Пловдив младежки фестивал S`Cool Rock Fest, който ще се проведе на 12 и 13 септември в парк Лаута. Началото е в 18 часа. Разбира се, те ще представят и песни на изпълнителите, от които са инспирирани или се „кефят“. Всяка група – според желанието и възможностите си! Важното е да подкрепим авторската музика и труда и енергията на младите таланти!

Фестивалът S`Cool Rock Fest се осъществява с финансовата подкрепа на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2020 година. Любезен домакин за поредна година е Район „Тракия“, а началото на тазгодишното издание ще бъде дадено от Кмета на района Костадин Димитров.

На 13 септември 2020 г. от 10,00 часа ще се проведат дневни китарни клиники и открити уроци като съпътстващи мероприятия на S’Cool Rock Fest. Те имат за цел да подкрепят и насърчат младите музиканти. Да обогатят познанията им за музикалната история – стилове в музиката, музиканти, допринесли най-много за развитието и популяризирането на стила, да бъдат демонстрирани инструментални техники, различни марки и модели инструменти, ефекти и апаратури, използвани най-често в даден стил на рок музиката.

Тази година специалните гости ще са групи, преминали в началното си развитие през S’cool Rock Fest, и показали, а впоследствие и доказали таланта си в множество музикални конкурси и ТВ формати! И това са PANIC STATION на 12 септември  2020 г. и REDTRIGGER на 13 септември 2020 г.

Ето и програмата за двата дни.

Събота, 12 септември

Rebels (Сф)

Последна спирка (Пд)

Asura (Сф)

Loners on the Hill (Пд)

Специални гости:

Panic Station

Неделя, 13 септември

Pretty Bad (Пд)

Snade (Пд)

Atroposy (Пд)

Creep (Тх)

Church of Destiny (Сф)

Специални гости:

RedTrigger

Всички те, млади и доказали се  групи, ще разтърсят парк „Лаута“ с РОК! Деца, доведете родителите си! Родители, доведете децата си! Long live Rock ‘n’ Roll!

Всички събития по време на фестивала ще бъдат заснети и излъчвани на живо в интернет пространството, представяйки рокестетиката извън нощните клубове – новите стилове в рока, които са актуални сред младото поколение. 

47 total views, 47 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!