BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В „Тракия” преасфалтираха важен пътен участък, започна нов ремонт

Приключи реконструкцията на улица „Съединение” в участъка от улица „Княз Борис Първи” до блок 8. Кметът на “Тракия” Костадин Димитров благодари на Община Пловдив, по чиято програма бяха преасфалтирани 6000 квадратни метра от важната пътна артерия. Той припомни, че бяха извършени дейности по фрезоване, подсилване на компрометираните участъци от пътното легло, след което бяха положени два пласта асфалт.  Бе извършена подмяна на всички шахти с нови, както и подсилване на основата в района на спирките на автобусите от масовия градски транспорт.

Веднага след края на строително-ремонтните дейности на ул. „Съединение” започна поредният пътен ремонт в „Тракия”, информира още кметът на най-младия пловдивски район Костадин Димитров. Реконструкция в момента се извършва на участък от околовръстното шосе – ул. „Цар Симеон“, от ул. „Княз Борис I“ до ул. „Ягодовско шосе“.

За да не се създава неудобство за гражданите, отсечката няма да се затваря за движение. Създадена е временна организация – ще се работи поетапно, като движението ще се пренасочва в две от четирите ленти за движение.

 TRAKIA_REMONTI_ul_suedinenie

69 total views, 69 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!