BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В „Тракия” започва благоустрояването около още два блока

06.05.2020

В близките дни предстои старт на строително-ремонтни дейности около блокове 107 и 109 в „Тракия”. Кметът на района Костадин Димитров спази наложената от него практика да съгласува предстоящото благоустрояване с жителите на блоковете, пред които то ще се извършва.

„За мен е изключително важно да чуя мнението на моите съграждани, да се съобразя с техните желания и потребности. За това от осем години вече заедно решаваме кои са най-неотложните проблеми, с които да се справим”, коментира кметът на „Тракия” Костадин Димитров. Той уточни, че ще се обнови инфраструктурата пред блок 107 и блок 109, ще се изградят нови тротоари и паркоместа.

Вече приключват дейностите по благоустрояването на пространството около 110-и блок, където старите компрометирани тротоари бяха заменени с нови бетонови, изградени бяха подходите към входовете и бяха оформени над 30 паркоместа.

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров призова гражданите да спазват социална дистанция и всички предписани мерки във връзка с пандемията от COVID-19, да се пазят и да бъдат здрави!

В „Тракия” започва благоустрояването около още два блока

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!