BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Биг Бенд Пловдив” с празничен концерт в „Тракия” на 7-ми септември

04.09.2020

„Биг Бенд Пловдив” с празничен концерт в „Тракия” на 7-ми септември

Кметът на „Тракия” Костадин Димитров кани гражданите на празничен концерт на „Биг Бенд Пловдив”. Събитието ще се проведе на 7-ми септември 2020 г., понеделник, от 19 часа на откритата сцена на парк „2019” на бул. „Освобождение” /до Лидл/ и е посветено на Деня на Пловдив и 135-та от Съединението на България.

„Всяка година на важни за града и страната ни дати полагаме усилия да организираме празнични прояви за жителите и гостите на „Тракия”. Местата за култура в най-младия пловдивски район стават все повече и се стараем да ги изпълваме със съдържание”, коментира Костадин Димитров.

Заповядайте да се насладите на хубава музика, поднесена с настроение от „Биг Бенд Пловдив” с диригент Николай Гешев! Входът е свободен!

Организаторите призовават всички присъстващи да спазват дистанция и действащите противоепидемични мерки в страната за предотвратяване на разпространението на COVID – 19.

Източник: Район Тракия

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!