BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Безплатна „Синя зона“ два дни по празниците

bezplatna_sinq_zona_07.09

Два поредни дни по предстоящите празници пловдивчани и гостите на града ще могат безплатно да паркират колите си в „Синя зона“, съобщи директорът на ОП „Паркиране и репатриране“ инж. Ненко Калакунов.

Той припомни, че „Синя зона“ работи от 08:30 до 17:30 часа в дните от понеделник до събота включително. В неделя, на официалните празници и свързаните с тях почивни дни престоят в зоната не се заплаща. Тъй като тази година Денят на Съединението на България 6 септември се пада в неделя, 7 септември (понеделник) официално е обявен за почивен ден.

В работно време цената за един час в „Синя зона“ е 2 лева. Таксуването става чрез закупуване на талони, изпращане на SMS на номер 1332 или чрез паркинг автомат. На ключови места в Пловдив са разположени вече 53 паркомата. Чрез тях може да се плати 1 лев за 30-минутен престой, но е важно издадените от машините талони да се поставят върху таблото на автомобилите.

77 total views, 77 views today

Източник: Община Пловдив

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!