Facebook

Акция-Реакция – Работна среща на отговорните културисти

Събитието е част от фестивала Театър на отговорността 2019

„Акция- Реакция” е част от Фестивал Театър на отговорността 2019 и се организира от АКЕА „Медиатор” и Театър на отговорността. В срещата ще вземат участие хора и организации от град Пловдив, които имат желание за работа в хибридни проекти от културен и социален характер.

Работната среща ще бъде отворена за отговорни и и/дейни хора и организации, които осъзнават смисъла и потребността за създаването на общност, която да има важна роля за града.  Целта на събитието е да даде тласък на идеята за създаване на обща платформа за работа и партньорство между хора и организации избрали да развиват своята дейност предимно в Пловдив.

Основните въпроси, върху които ще се фокусира срещата са:
– Как можем да работим в екип и с повече хора от различни сфери?
– Как да достигаме систематизирано до хора и организации, с които да работим заедно и да реализираме идеите си?
– Склони ли сме да излизаме от комфортната си зона и да бъдем релевантни, така че да предизвикаме себе си и останалите за обща, обществено значима кауза ?
– Има ли нашата дейност реален и обозрим принос за промяна и развитие на културата в града ни?

Срещата ще включва няколко (първи) стъпки към съвместна работа и обединяване на идеи, усилия и намерения за културен и социален отзвук в Пловдив. Ще последват още няколко срещи, в които ще се доразвият предложените идеи.

Работната среща ще се проведе днес, 5 октомври, с начален час 14:00. Мястото е офисът на Медиатор – в Дом на техниката на улица „Гладстон“ 1 – етаж 2.

Споделете ни във:

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!